Icebug
Zeal

Designet for at du skal kunne løpe lett og raskt - overalt

Icebug Zeal

Leter du etter riktig terrengsko som håndterer alt? Da kan du slutte å lete! Storfavoritten blant både stiløpere, orienteringsløpere og reindyrka off-trail fantaster er tilbake. Litt bredere passform enn Spirit8 OLX - men med like mye fart under sålen. Enjoy!

Under sålen på Zeal5 OLX har du 16 fikserte stålpigger som garanterer grep overalt og når som helst. Vil du ikke ha pigg så finnes Zeal5 RB9X - med markedets beste upiggede grep.

Beseire røtter, stein og gjørme

Med sin kombinasjon av lav vekt, løpsfølelse, støtte og grep setter Zeal en ny standard for sko tilpasset tekniskt utfordrende terreng. Overdelen er slitesterk men føyelig, Zeal har lav vannabsorbsjon og den romslige tåboksen har fått en beskyttende mudguard. Mellomsålen har støpts i en u-form, hvilket forbedrer passformen og gir ekstra støtte under foten uten å kompromisse på løpsfølelsen.

ALLTID KLIMAPOSITIVT

Icebug er verdens første klimapositive produsent av outdoorsko og følger FNs initiativ Climate Neutral Now. Vi måler hele bedriftens utslipp av klimagasser og reduserer utslipp så langt det lar seg gjøres, og kompenserer årlig for de utslipp som ikke kan velges bort gjennom å investere i FN-sertifiserte prosjekter som reduserer klimagassutslipp.

Nyhetsbrev

For mer inspirasjon, følg vårt nyhetsbrev.

Icebug lager sko som redder verden fra hålke, hever baren for bærekraft i skobransjen og gjør det enklere å komme seg utendørs.

Fabriksstråket 35, 433 76 Jonsered, Sverige|+46 (0) 31-81 70 90|webshop@icebug.se